Curs de formare pentru cadre didactice

postat 21 feb. 2013, 07:28 de Elio Filardo   [ actualizat la 7 mar. 2013, 07:58 ]
În cadrul proiectului “parteneriat de sprijin” Fundaţia OMI promovează instruirea cadrelor didactice cu privire la metode de lucru şi de abordare a copiilor cu CES integraţi în clasele din şcoală.
Cursul se adresează cadrelor de sprijin şi cadrelor didactice de la clasă din următoarele şcoli din Piteşti:

Şcoala gimnazială “Nicolae Simonide”
11-12 martie 2013

Şcoala gimnazială “Mircea Cel Bătrân” Piteşti
12-13 martie 2013

Formatori
CATERINA COLUCCIO
Născută în 1938, este Director sanitar în sectorul de reabilitare la Institutul “Medical & Psychology” din Bianco (RC) unde își desfășoară activitatea și ca medic specialist în neuropsihiatrie infantilă. Docent în psihiatrie și igienă mentală, laureată în ”Infirmieristică” la Universitatea de studii Roma ”Tor Vergata” în cadrul facultății de Medicină și Chirurgie. Membru al grupului școlar regional pentru integrarea persoanelor cu handicap.

LUCA LO VERCIO
Născut în1988, este medic terapeut în recuperarea Neuro și Psihomotorie în Perioada Evolutivă pe lângă Centrul CE.J.RI. la Bianco (RC). Își desfășoară activitatea de reabilitare în patologiile neuropsihomotorii și neuropsihiatrice ale vârstei evolutive utilizând tehnici specifice respective segmentului de vâstă și în stadii singulare de dezvoltare.

SEBASTIANO TERRANOVA
Născut în 1958, este Psicopedagogist Educator, Tehnician în reabilitarea psihică. Este coordonator pe ramura psihopedagogică în Centrele CE.J.RI, Centrul “G. Chirico” S. Eufemia d’Aspromonte (RC) și pentru activitățile socio-reabilitative ale proiectului experimental “Portage”.

Comments